dinsdag 29 januari 2008

Afvallen op maat : een methode met blijvend resultaat / Tatjana van Strien

We zijn te dik. Dat is niet gezond, dat weten we, en bovendien worden we er op aangekeken. We doen er van alles aan. Maar de ervaring leert dat die hoopvol begonnen perioden van vermageren uiteindelijk tot niets leiden en de gezondheid zelfs kunnen schaden. Gelukkig is het wel degelijk mogelijk om duurzaam af te vallen. Zónder utopische verdunningskuren, en mét een op het individu gerichte oplossing. Op grond van meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek biedt Tatjana van Strien een zelftestmethode, waarmee de lezers kunnen nagaan waar bij hen persoonlijk de oorzaak ligt van het eetprobleem en wat er aan kan worden gedaan. En dat zonder in het beruchte jojoën te vervallen.

Afvallen op maat, waarin de nieuwste inzichten zijn verwerkt, is bestemd voor al die vrouwen, mannen en kinderen met overgewicht. Daarnaast is het bedoeld voor de hulpverleners om hen heen, zoals diëtisten, artsen en psychologen.


Afvallen op maat : een methode met blijvend resultaat / Tatjana van Strien. - Amsterdam : Boom, 2007. - 207 p. - ISBN 9789085064596
Prijs: € 19,95


Boom uitgeverij

Recensie:
* Voeding nu, jrg. 10 (2008) nr. 1 (januari) p. 9

Geen opmerkingen:

Een reactie posten